Private residence / Interior design Project year: July 2020

Iata un alt proiect care nu este ca celelalte lucrari din portofoliul nostru. Acesta este un interior modern, minimalist, practic, pe care eram foarte interesați sa lucram.

Zona principala consta dintr-o zona de relaxare casual, o zona de luat masa, o bucatarie deschisa si o intrare separata pe terasa.In schema de culori, am acordat superioritate albului si griului completand-o ​​cu culoarea lemnului natural și a textilelor realizate din tesaturi naturale.

La parter, paleta de culori este compusa predominant din tonuri monocromatice.
Nuantele de gri in combinatie cu nuantele de stejar maroniu intunecate genial ofera o perceptie subtila a starii de spirit odihnitoare. După cum am menționat anterior, bucataria alba cu blat de lemn isi asuma toata responsabilitatea pentru o contribuție majoră in schema cromatica.

Scopul era de a crea un spatiu care sa reflecte spiritul proprietarului intr-o aparitie unica, atemporala, mergand pe filosofia „Less is more”.

Materialele, modelele și texturile combinate creeaza o perceptie atractiva si matura a locuinței. Starea de spirit generala a casei reflecta un spațiu modern, sofisticat, linistit in culori, de calitate.