Simbioza intre forta si simplitate.

Organizarea eficienta si amenajarea de efect a spatiului interior poate fi o adevarata provocare. Indiferent daca zona care urmeaza sa fie amenajata este lunga si ingusta, sau dimpotriva patrata.

Deoarece apartamentul se afla intr-un imobil nou construit, nu au fost necesare modificari la nivel de compartimentare sau de finisare, fapt ce a dus la finalizarea proiectului de ambientare intr-un timp foarte scurt: circa trei luni. Gazdele noastre au apelat la cvdesign, o echipa cu o abordare originala. Echipa noastra, incuranjand clientii sa aiba o viziune proprie atunci cand isi contureaza in minte ideea noii locuinte.

Familia este una tanara, pasionata de design interior, trenduri si locuri interesante. Inspirati din calatoriile prin intreaga lume, dar fiind si fini cunoscatori a tot ce tine de trenduri, arhitectura si design de interior, gazda noastra a dorit ca aceasta locuinta sa fie reliefarea unor cunostinte de top din domeniu. Stilul contemporan cu influente glamour se potriveste cel mai bine personalitatii lor.

Contrastele cromatice definesc zona de zi. Turcoazul este pus excelent in evidenta de negru si alb.