Nova Dental Office este mai mult decât o clinică de stomatologie. Este locul în care zi de zi schimbăm puțin câte puțin, lumea. La Nova Dental pacienții au învățat să nu se mai teamă de durere, să zâmbească fără emoții și să aibă încredere în ei.
Totuși credem că zâmbetele trebuie să rămână reale, naturale. Să se așeze pe față într-un mod firesc, pe o bază solidă și sănătoasă, cu încredere în medici și mai ales în propria persoană.

Obținerea echilibrului funcțional în proiectul de design interior a însemnat incorporarea principiilor de design, integrarea tehnologiei și a design-ului ergonomic, toate în limitele bugetului propus.

Integrarea acestor elemente în proiectul de design interior al clinicii, au dus către obținerea unui proiect de amenajare interioara echilibrat, funcțional, ce exprima viziunea personala stabilita, ce satisfac în mod eficient nevoile pacienților.

Pacienții ce apelează pentru prima data la serviciile clinicii nu au o modalitate de a evalua calitatea serviciilor furnizate și vor lua în considerare alți factori tangibili și supuși evaluării. Primul impact al clientului este cel cu design-ul interior al clinicii stomatologice. Mediul fizic cu care pacientul intra în contact poate comunica nivelul de excelenta al cabinetului stomatologic.