Insuflând calm, încredere și conexiune, această nuanță albastră rezistentă evidențiază dorința noastră pentru o bază sigură și stabilă pe care să ne construim pe măsură ce trecem pragul într-o nouă eră.

Nuanța de Classic Blue se spune că este asociată cu o mai bună comunicare, introspecție și claritate. Alte avantaje ale nuanței includ ajutorarea concentrării și contribuirea la re-centrarea gândurilor, în special în contextul dezvoltării accelerate a tehnologiei.

Sugerând cerul la amurg, calitățile liniștitoare ale PANTONE 19-4052 CLASSIC BLUE este o culoare odihnitoare din punct de vedere psihologic, PANTONE 19-4052 CLASSIC BLUE aduce un sentiment de pace și liniște spiritului uman și oferă putere de concentrare și claritate. Acest ton reflectorizant de albastru favorizează rezistența în fața problemelor și capacitatea de a lua decizii corecte.

După câteva sezoane de selecție a nuanțelor îndrăznețe și extravagante, culoarea Pantone din anul 2020 este în sfârșit o culoare care să fie inclusă în proiectele de design interior. Odată cu reînvierea esteticului vintage și interesul nostru redescoperit pentru stilurile de decorare tradițională, un albastru clasic nu va lupta pe drumul către succes.

Universal așa cum este, un albastru clasic se încadrează frumos în setările atemporale, oferind în același timp un avantaj.