Decorul capata forta prin dialogul materialelor folosite, evidentiate de contrastele umbra-lumina in jocul unei amenajari moderne.

Beneficiarul si-a dorit o amenajare neutra, curata, cu intreruperi subtile de accente de culoare si texturi. Spatiul a fost conceput aerisit cu o cromatica in care predomina tonuri neutre de gri provenite din diferite texturi de piatra natrurala sau lemn. Paleta cromatica neutra este pusa in evidenta prin esenta calda a parchetului de stejar, element dominatn in amenajare, ce aduce o eleganta spatiului.

Imobilul se desfasoara pe doua nivele, parterul constand in bucatarie, living, baie si birou, acestea fiind conectate intre ele de catre un hol generos. Zona centrala a casei, de la care s-a derulat de altvel inreaga amenajare de interior este livingul. El este dominat de cateva elemente cheie: semineul, zona tv si canapeaua. Restul spatiilor au fost dezvoltate in jurul zonei de zi existand si posibilitatea unei comunicari vizuale intre dormitoarele aflate la etaj si intreaga zona de zi din parter.

Mobilierul de bucatarie cu fronturi gri este adaptat spatiului dispus pe lungime. Intreg mobilierul este din MDF vopsit cu finish mat. Piesa de rezistenta din amenajarea bucatariei consta intr-o insula care se transforma si in masa de dining de 8 persoane. Geometria generala a spatiului a fost conceputa ca un echilibru intre linile vericale si cele orzizontale astfel creand o ritmicitate armonioasa.

Baia urmeaza aceeasi cromatica, punand la dispozitie spatii de depozitare ascune. Includerea placilor ceramice cu aspect de marmura, iluminata discret prin leduri, este un detaliu ce creaza o atmosefera pretioasa. Decorul capata forta prin dialogul materialelor folosite evidentiate de contrastele umbra-lumina.

Dormitor matrimonial

Baie Matrimoniala

Baia matrimoniala este echipata cu o cada freestanding si un dus walk-in delimitate printr-o treapta si pereti de sticla de restul baii.

Probabil ti-ai dat seama deja: ne plac amenajarile care indraznesc sa iasa dintr-o zona de confort si sa isi depaseasca utilitatea. Ne place sa transformam baiele in zone care arata ca o incapere speciala mai degraba, ca o zona de relaxare, o camera a carui scop principal este sa te ajute sa te simti bine.

Dormitor fetita

Dormitor Baiat

Baie copii