Dotarile minimale si functionale, precum si fundalul ritmat, totul intr-un scenariu cu geometrie clara, sunt liniile de forta ale acestei amenajari de magazin.

Pentru un magazin modern efervescent si dinamic, o amenajare in stil minimalist, chiar si cu tuse accentuate, se potriveste de minune. Este purist, urban, cu personalitate puternica, fara a coplesi prin detalii inutile. Un argument in plus, pentru o astfel de alegere ar fi spatiile vitrate largi ale intrarii, prin care peisajul de afara, devine parte din decor.

Culorile semi-neutre, nuantele de bej din piatra de pe pardoseala si cadrele din metal vopsit negru ale mobilierului, sunt reperele care te vor ghida in explorarea spatiului magazinului. Pentru a atenua spiritul frust, am ales pardoseala din placi mari din piatra lucioasa in nuanta deschisa, pentru a crea efectul unei pardoseli unitare si elegante.

Am dat personalitate holului magazinului folosind doua elemente inedite: peretii imbracati in marmura si iluminati indirect vertical din spatele si accent auriu elegant in corpurile de iluminat din centru tavanului. Cele 3 corpuri de iluminat cu design simplu, dar fermecator marcheaza zona intrarii in magazin asigurand o iluminare perfecta al acestuia.

Amenajarea unui magazin nu este deloc o treaba usoara. Sa imbini filosofia brandului respectiv cu un mod creativ si placut pentru ochiul clientului poate fi cu adevarat o arta.