Stiu, nu crezi in magie. Si daca ti-as spune ca negrul acesta e magic?

E alama, e lemn, e otel perfect slefuit, e marmura, e piele e orice material a visat vreodata un designer sa foloseasca.

Stilul clasic, poate fi spus ca este unul dintre acele stiluri de design interior care nu se demodeaza niciodata – multe stiluri sunt mai apropiate de tendinte decat de stiluri in designul interior, majoritatea fiind populare intr-o anumita perioada de timp, iar apoi sunt uitate. Stilul clasic nu este unul dintre ele. Bazat pe principiile clasice, principalele calitati ale acestui stil sunt proportiile si simetria.

 

Un interior in stil clasic are mereu un punct central, in jurul caruia se obține echilibrul vizual. Poate fi un semineu inconjurat de fotolii, cu o oglinda deasupra, in timp ce restul mobilierului completeaza imaginea. Este important sa fiti atenti doar la obtinerea simetriei in toate laturile camerei. Mobilierul este, de obicei, de culoare inchisa, cu margini rotunjite si multe elemente gravate in lemn.

Ornamentele de pe pereti sunt indispensabile acestui stil de design, iar detaliile din aur emana un sentiment de lux si abundenta.