Apartamentul din imagini se afla la ultimul etaj al unui imobil cu 4 etaje situat in cartierul Donath Cluj. Locuinta este decorata si accesorizata cu o selectie de piese de mobilier, corpuri de iluminat și obiecte decorative provenind de la branduri europene celebre.

Apartamentul in sine este mai mult decat o resedinta de lux, este o poveste de neuitat. Este povestea unor oameni activi, care au ales sa traiasca intr-un loc in care istoria si contemporaneitatea sunt practic imposibil de separat.

Oameni care vor sa se bucure de mai mult spatiu, de maxim de confort si de cele mai noi tehnologii in amenajarile interioare.

Ferestrele mari lasa razele soarelui sa patrunda pe tot parcusul zilei nemaipunand in discutie tabloul oferit de apusul soarelui si de nori.

Agitatia orasului este tinuta departe de apartamentul pozitionat langa o padure de rasinoase, iar apropierea de cer confera locului o liniste celesta.

Pe timpul noptii, lumina este asigurata de corpuri de iluminat functionale si decorative, orientate spre zonele de maxim interes, prelungind spectacolul de culoare in interior, potentand senzatia de frumos oferita de acest loc.

Aici toate elementele de decor nu sunt alese la intamplare si nici una dintre piese nu pare sa joace un rol secundar in scena.

Baia isi propune sa creeze un impact estetic si vizual, promovand esenta fiecarui element, fara a recurge la artificii decorative. Fundamentele geometrice ale baii se completeaza cu rafinamentul si contrastul cromatic, insemnand frumusete, functionalitate si usurinta in utilizare fara niciun compromis.