Apartament situat la ultimul etaj al unui zgarie-nori in Madison Avenue

Apartamentul din imagini este situat la ultimul etaj al unui zgarie-nori in Madison Avenue si este mai mult decat o resedinta de lux, este o poveste. Un interior de poveste.

Unii oameni isi spun povestea chiar in inima orasului unde nu se doarme niciodata. Ei au ales sa traiasca intr-un loc in care istoria si contemporaneitatea sunt practic imposibil de separat. Au dorit sa se bucure de spatiu, lumina, de maximul de confort, si de ultimele si cele mai noi tehnologii in amenajarile interioare.

Si au reusit!

Aici toate elementele stralucesc la propriu, nimic nu este ales la intamplare si niciuna dintre piese nu joaca vreun rol secundar sau pur figurativ.

Zona de zi are in centru o piesa cu greutate si anume o masuta din marmura si cristal. De jur imprejurul ei se afla canapeaua si fotoliile care dau o nota de lux, eleganta si stralucire. Candelabrul completeaza perfect ansamblul acestui interior indraznet. Locul de luat masa este spatiu unde familia se aduna dupa agitatia unei zile new-yorkeze. Blatul mesei este din marmura si este completat perfect de scaunele tapitate impecabil cu catifea.

Piesa de rezistenta ale dormitoarele o reprezinta paturile.

In dormitorul de copil se remarca etajera pentru carti, lampile de perete, care dau o nota moderna acestui interior elegant. Pentru tavan au fost alese candelabre in forma de nor. Accesoriile si covoarele adauga tusa finala de modernitate distinsa acestui interior de exceptie din New York.