Skip links

Design Interior Bucuresti

Cristina Voicu

Interior Designer

ULTIMELE NOUTATI

Design Interior Living
Apartament Minimalist Bucuresti

Reinventăm
design-ul interior din Bucuresti

Echipa CVDesign din Bucuresti aduce o abordare revolutionara in lumea designului interior.

Prin combinarea elegantei, confortului si a unui stil unic, designerii nostrii de interior din Bucuresti genereaza oaze de lux in fiecare spatiu, ducand designul interior la un nou nivel de rafinament.

Punem accentul pe inovatie, creand spatii unice ce imbina functionalitatea cu estetica sofisticata.

Penthouse de lux
in Bucuresti

Stilul de design urban modern este perfect potrivit pentru locuitorii sofisticati ai oraselor, carora le place sa traiasca intr-un mediu cosmopolit. Acest stil se inspira din influentele contemporane, moderne si simple, creand astfel un design sofisticat si elevat care atrage atentia. In mod constant in tendinta, se remarca prin accentul pus pe confort si capacitatea sa de a aduce farmecul vietii in oras. Acest tip de design este de asemenea potrivit pentru spatii precum mansarde sau apartamente moderne cu vedere la acoperisurile orasului. Imaginati-va incaperi luminoase si spatioase, care valorifica arhitectura cu mobilier simplu si lumina naturala.

Duplex de lux neoclasic
in Bucuresti

CVDesign se mândrește cu prezentarea celei mai recente realizări: un duplex de lux, în stil neoclasic, situat în inima capitalei românești. Această proprietate exemplifică perfect simbioza dintre eleganța clasică și confortul modern, rezultând o casă care nu este doar un loc de trai, ci o operă de artă în sine. Arhitectura neoclasică a duplexului aduce aminte de epoca de aur a Bucureștiului, când orașul era numit "Micul Paris". Ornamentele rafinate, coloanele impunătoare și detaliile fine subliniază stilul arhitectonic bogat și prestigios. Interioarele sunt decorate cu o atenție meticuloasă la detaliu, îmbinând elemente clasice cu facilități moderne, pentru a oferi o experiență de viață de neegalat.

Design Interior
apartament Minimalist Bucuresti

În pulsul vibrant al Bucureștiului, CVDesign introduce o abordare fresh și modernă a locuirii urbane: un design interior minimalist pentru apartamente. Redefinind conceptul de locuință contemporană, acest proiect îmbină funcționalitatea cu estetica, creând un spațiu ce radiază liniște și eleganță. Minimalismul propus de CVDesign nu se reduce doar la simplitate; el este o declarație a rafinamentului. Linii curate, culori neutre și spații deschise domină interioarele, oferind o atmosferă calmă și invitantă. Fiecare element este meticulos ales pentru a avea un scop și o funcție, evitându-se astfel aglomerația și dezordinea.

Amenajare interioara Bucuresti

Amenajari interioare Bucuresti

Inovatie si creativitate
în designul interior Bucuresti

Un design interior de succes combina functionalitatea cu estetica, dar adevarata magie apare cand inovatia si creativitatea intra in ecuatie. Cu abordarea echipei noastre din Bucuresti, cream spatii care sunt nu doar estetic placute, dar si surprinzatoare prin elementele lor unice.

Ce spun clientii nostri din Bucuresti?

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența web.
Open chat
1
Scan the code
Idei noi? 💡
Discută cu designerul pe WhatsApp!
Explore
Drag