Skip links

Design Interior Suceava

Cristina Voicu

Interior Designer

ULTIMELE NOUTATI

Design Interior Dormitor

Confort si design
actual

Echipa CVDesign aduce o abordare revolutionara in lumea designului interior.

Prin combinarea elegantei, confortului si a unui stil unic, cream oaze de lux in fiecare spatiu, ducand designul interior la un nou nivel de rafinament.

Punem accentul pe inovatie, creand spatii unice ce imbina functionalitatea cu estetica sofisticata.

Interior design
casa din Suceava

Descoperiți eleganța și funcționalitatea în designul interior al unei case din Suceava, un proiect realizat de CV Design.

Acest proiect exemplifică armonia perfectă între estetică și confort, punând accent pe spații deschise, lumină naturală abundentă și finisaje de înaltă calitate.

Fiecare detaliu a fost meticulos planificat pentru a reflecta personalitatea și stilul de viață al proprietarilor, creând un sanctuar personal care invită la relaxare și confort.

Interior design modern
casa de vacanta din Suceava

Exploră un proiect unic de design interior pentru o casă de vacanță în Suceava. Acest proiect pune accent pe maximizarea spațiului și crearea unei atmosfere relaxante și primitoare, perfectă pentru evadări din cotidian.

Fiecare element de design a fost atent ales pentru a reflecta un stil de viață liniștit și confortabil, oferind o oază de pace pentru proprietari.

Baie moderna
in accente

De la o baie minimalista reconfortanta la spatii comune cu o simplitate absoluta, este recomandat sa va mentineti la un trio de nuante pe camera, nuante care sunt foarte apropiate unele de altele, pentru a obtine o consistenta uniforma si o estetica bine definita. Cand vine vorba de o baie minimalista cu accente de negru si gri, este important sa mentinem aceeasi abordare a paletei de culori concise. Alegand nuante de gri inchis si negru ca elemente accent, veti adauga un dram de contrast si sofisticare spatiului. Aceste accente pot fi integrate sub forma de accesorii, placi de pardoseala sau detalii de design, pastrand in acelasi timp paleta de culori predominanta bazata pe un spectru neutru.

Amenajari interioare Suceava

Inovatie si creativitate
în designul interior

Un design interior de succes combina functionalitatea cu estetica, dar adevarata magie apare cand inovatia si creativitatea intra in ecuatie. Cu abordarea noastra inovatoare, cream spatii care sunt nu doar estetic placute, dar si surprinzatoare prin elementele lor unice.

Ce spun clientii nostri din Suceava?

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența web.
Open chat
1
Scan the code
Idei noi? 💡
Discută cu designerul pe WhatsApp!
Explore
Drag