Skip links

Noul stil Scandinav

Unul dintre cele mai longevive stiluri de design din istorie, stilul scandinav isi gaseste un loc in topul preferintelor in amenajari si in urmatorul an. Readus in centrul atentiei sub numele de Noul Scandinav, aceasta reinterpretare a clasicului stil nordic aduce un plus si il aliniaza la principiile de baza ale designului interior in 2020.

Noul Scandinav este un stil care pune in continuare mare pret pe confort si pe o personalizare perfecta a spatiului de locuit, insa aduce si cateva elemente inspirate de cultura estica.

Designul nordic foloseste elemente din natura intr-o stare cat mai pura. Nu se folosesc fnisaje lucioase sau stralucitoare.

Stilul nordic este mai degraba un sentiment, un fel de-a locui, de-a te purta si de a fi impreuna cu ceilalti. Este mult mai complex decat denumirile care i se atribuie ca simplitate sau minimalism.

Faptul ca nordicii folosesc materiale naturale pentru design nu este deloc intamplator. Natura este perceputa ca o sursa de echilibru si avem nevoie sa ne inconjuram de obiecte din materiale naturale pentru a fi autentici.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența web.
Open chat
1
Scan the code
Idei noi? 💡
Discută cu designerul pe WhatsApp!
Explore
Drag