Au combinat două apartamente mai mici, transformându-le într-un apartament mare

 

În living, au fost adăugate panouri decorative  care imită o piatră brută masivă pentru a crea o textura naturală în spațiu, în timp ce un scaun albastru strălucitor denumit “Cage Bird” a fost creat de designeri pentru a adăuga o culoare de culoare interioară.

Bucătăria și livingul au fost combinate într-un spațiu deschis, care este separat de o canapea gri deschis.
În bucătărie, o masă de lemn înconjurată de scaune creează un loc pentru servit masa, în timp ce dulapurile de bucătărie se deplasează de-a lungul peretelui. Dulapurile superioare din bucătărie au fost făcute din cupru perforat.

 

O ușă ascunsă într-un perete de dulapuri albe strălucitoare oferă acces la celelalte zone ale apartamentului.

În spatele patului, peretele de sticlă a fost utilizat pentru a separa biroul de zona de dormit.
În birou, dacă cineva lucrează pana tarziu și cealalta persoană se culcă, se poate trage o perdea pentru a acoperi peretele de sticlă și a bloca lumina din încăpere.

Apartamentul are, de asemenea, două dormitoare pentru copiii familiei. Primul dormitor are o caracteristică personalizată de alpinism care se învârte dintr-o parte a camerei în alta și separă zona de dormit de un birou lângă fereastră.
În cel de-al doilea dormitor pentru copii, patul este înconjurat de un cadru galben cu o decupare circulară care se îndreaptă spre fereastră.